[1] QUÈ FEM?

Totes les entitats socials amb les que col·laborem ofereixen instal·lacions, productes i serveis òptims que compleixen amb la Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa.

A través de la nostra plataforma, els usuaris podran trobar tots els detalls de cada entitat per triar la que millor cobreixi les seves necessitats.

ENTITATS SOCIALS

[2] COM AJUDEM?

Moltes entitats socials ofereixen serveis socials meravellosos i els gestionen de manera òptima. No obstant això, no disposen de temps i recursos per donar-se a conèixer i millorar els seus ingressos. De vegades, entren en una espiral de supervivència financera que no els permet seguir evolucionant els seus projectes i acaben estancant i perdent la vitalitat i la il·lusió. A través d’aquesta web i la nostra tasca comercial, buscarem captar l’atenció d’empreses i particulars interessats en el serveis que ofereixen les entitats amb l’objectiu de facilitar-los la recerca de proveïdors de qualitat que a més afegeixin un valor solidari diferenciador.

sense ànim de lucre

[3] PER QUÈ?

La raó per la qual hem decidit impulsar aquesta fundació i dedicar tant de temps i esforç és senzilla d’entendre, però més difícil d’explicar. A les nostres vides, hem passat per moments bons i dolents, hem treballat i patit per aconseguir tot el que tenim. Però, a la fi, podem dir que hem estat afortunades. No obstant això, moltes persones no han tingut aquesta mateixa sort o tenen capacitats diferents a les nostres i volem treballar per aconseguir que es sentin integrats i realitzats.

i “vinne”, d’on ve?

QUI SOM?

Tatiana Iriarte Sanllehí

Direcció Fundació Vinne

Ajudar a les Entitats Socials a crèixer; incrementant els seus recursos privats, i ajudar a les empreses a fer real la seva RSC amb una actitud més compromesa.

“Solos no podemos cambiar el mundo, pero podemos lanzar la piedra que produzca muchas ondas en el agua”

Teresa de Calcuta