Project Description

Aura Fundació

SERVEIS #BeInclusivers

Serveis per a empreses que estan treballant en pro de la Inclusió i la Diversitat. Tallers de sensibilització, seminaris, formacions, tallers motivacionals. De manera presencial o en línia els teus equips viuran una experiència que canviarà la seva visió de la discapacitat intel·lectual per sempre. #BeInclusiver by AURA.

TEAM BUILDING & FAMILY DAY

La millor manera d’entendre a les persones amb discapacitat intel·lectual és conviure amb elles, les nostres jornades de team building i els family day asseguren diversió, viencias úniques, empatia, respecte a les diferències, emoció i trencar molts mites entorn a aquest col·lectiu. ¿Organitzem aquest any el teu esdeveniment?

JOC DE LES CARES INTERCANVIABLES

Amb el nostre joc de taula podràs observar que totes les persones que veus són tan iguals com diferents. Tenen les seves capacitats i també les seves discapacitats. Juga, observa i reflexiona com totes les peces encaixen i formen diferents persones capaces d’estudiar, treballar i viure de manera autònoma. Un joc per gaudir en família i poder parlar sobre la discapacitat amb naturalitat. Al web de AURA s’ha habilitat una pàgina on hi ha les solucions i podràs conèixer millor qui hi ha darrere de cada cara. #TanIgualesComoDiferentes