Project Description

CET La Calaixera

Alimentació – Cal Romesco

Cistelles de fruita: Us portem fruita fresca, ecològica i de proximitat a les vostres oficines. Adaptem el tipus de fruita i quantitats a les vostres necessitats.

El súper social: Aliments per les vostres reunions, seminaris, … Aigües, sucs, galetes, fruits secs, infusions, llets, begudes vegetals. Tenim una gamma molt àmplia de productes.

Coffee breaks a mida: Preparem i us portem esmorzars a mida: cafè, infusions, llets, sucs, entrepans, opcions veganes, galetes, fruita, iogurts…

Vendes corporatives solidàries: Si voleu donar una empenta al nostre projecte social entre els vostres treballadors i treballadores, organitzem una venda solidària dels nostres productes a la vostra seu.

Lots de Nadal i detalls d’empresa: Tenim un catàleg amb diferents opcions fetes amb productes socials, ecològics i de proximitat, totalment personalitzables. Preparem detalls i obsequis d’empresa.

Accessoris: Us ajudem a potenciar opcions sostenibles a la vostra empresa proveint-vos accessoris d’alimentació d’ús individual com tasses per a te o cafè de bambú, termos o ampolles per aigua lliures de BPA, o vaixella i coberteria biodegradable d’un sol ús.

Material d’oficina i enquadernació

Material d’oficina i escolar: Proveïm amb un catàleg molt ampli d’articles generals d’oficina, papereria, arxiu, material escolar, informàtic, mobiliari, escriptura, paper, tonners, consumibles. Consulta el nostre catàleg online: https://shopping.cetlacalaixera.cat/

Enquadernació: Enquadernació rústica de llibres, revistes i publicacions amb tècnica artesanal. També fem restauració d’enquadernats vells.

Missatgeria

Transport i missatgeria urgent. Com a agència de GLS Transporte Urgente lliurem paquets per Barcelona, Catalunya, Espanya i tot Europa. El nostre equip de repartidors i conductors fan el repartiment d’una forma sostenible a peu, tricicle o furgoneta elèctrica en els codis postals 08027 i 08041.
Des de 2012 treballem per clients de tota l’Àrea Metropolitana que necessiten enviar els seus paquets diàriament. Proveïm un servei fiable, professional i personalitzat a preus molt competitius. El 2017, en resposta a les necessitats dels nostres clients, vam ampliar el nostre servei per incloure enviaments a tot Europa.
Fem seguiment continu de tots els enviaments que fem, de manera que els nostres clients poden saber en tot moment on són, en quin estat estan des que surten de la nostra oficina fins al moment que arriben a destinació.