Project Description

Cuina Justa

preparación de comidas solidarias

Càtering

Servei de càtering solidari per a tot tipus d’esdeveniments empresarials i institucionals.

El càtering solidari Cuina Justa, s’adapta a la tipologia de l’acte, espai i el nombre de comensals.

Ofereixen diferents propostes i formats: Menús diaris, Box Solidari, Càterings individualitzats ideals per còctels, esmorzars, aperitius i picnics. Servei destinant per a tot tipus d’esdeveniments empresarials i institucionals.

Tots ells en la modalitat de delivery o servei, disposen d’un equip de cambrers, seleccionats i formats amb els valors Cuina Justa i un servei de gestió de lloguer de material necessari, per a qualsevol esdeveniment.

Tenen una àmplia gamma de referències elaborades sota rigorosos protocols de sanitat i higiene que garanteixen la màxima seguretat. Utilitzant productes de proximitat i del seu propi hort Cal Tudela.

Inserció d’equips In Company

Cuina Justa, a través de la seva empresa d’inserció, posa a disposició de les empreses plans de suport per facilitar l’ocupació de persones amb trastorns mentals i promoure la salut mental en el treball de les seves empreses actuals, reforçant la imatge de marca i la responsabilitat social corporativa, i complir la Llei General de Dependència generant així beneficis fiscals.

L’ocupació facilita la vida social, fomenta la superació personal i contribueix a el benestar i la salut, també en el cas de persones amb problemes de salut mental.

Productes per a restauració

Estan especialitzats en la producció pròpia i artesana per a tot tipus de clients de restauració, hostaleria, col·lectivitats, aviació, vending ..

Elaboració d’entrepans, amanides i quarta gamma amb productes de proximitat i sota garantia sanitària.

Ideals per a qualsevol lloc i moment del dia com a complement sa i equilibrat.