Project Description

Estel Tàpia

Confecció

Som un projecte d’economia social que treballa des del barri del Raval per donar ocupació a persones amb discapacitat i oferir un servei a empreses amb responsabilitat social.

Oferim serveis de confecció per a empreses, institucions i dissenyadores que vulguin treballar sota paràmetres de responsabilitat social. Els nostres clients valoren la professionalitat, el servei i el tracte personalitzat i, per suposat, el valor afegit de treballar amb una empresa social.

Els treballadors/es del Centre Especial de Treball són professionals de la confecció que tenen certificat de discapacitat. Les responsables de producció del taller vetllen perquè totes les comandes siguin entregades a temps i compleixin amb les expectatives del client.

Regals

Ecoto

Ecotó és una línia de complements tèxtils reutilitzables que
contribueix a reduir els residus contaminants pel medi ambient.

  • Embolcalls per aliments
  • Bosses de cotó
  • Mascaretes

Descobreix més a la shop! www.esteltapia.org/shop

Vora Barcelona

La marca VORA Barcelona neix a mitjans de 2017 com a part del nostre projecte d’inserció laboral, per a ser un referent en el sector dels complements tèxtils fets a Barcelona amb caràcter social i autèntic. Tots estant confeccionats amb restes d’estocs tèxtils de proveïdors locals i seguint els criteris de l’Economia Social i Solidària, posant sempre en el centre les necessitats de les persones que treballen al nostre taller. Per això, adaptem els dissenys a les seves capacitats i els seus ritmes i realitzem tirades limitades: cada peça és única i cada una d’elles transmet amb la seva forma i colors les històries del barri i de les mans que les han confeccionat.

Estel Tàpia