Project Description

Formació i Treball

D’ins escola, restaurant, catering

El millor, el valor humà i social que amaguen els seus fogons i els seus serveis. Especialitzat en la cuina de mercat on, a través de la formació, es dóna resposta a persones que volen tenir l’oportunitat de treballar. D’ins realitza itineraris formatius i d’inserció sociolaboral en l’àmbit de l’hostaleria, amb la finalitat de capacitar professionalment a l’alumnat com a empleats/des en establiments del sector. A D’ins treballem cada dia per oferir els millors serveis.

Serveis adaptats a la nova normalitat Covid19:

El Servei de Càtering posa a l’abast de la nostra clientela un ventall de possibilitats adaptades a les seves necessitats: des d’un senzill esmorzar, passant per un aperitiu o dinar a peu dret, fins a un dinar entaulat servit pels nostres professionals amb la col·laboració de l’alumnat de l’Escola.
Esmorzars: Oferim un moment de pausa per compartir impressions durant una reunió, conferència, congrés o qualsevol acte d’empresa.
Aperitius i còctels: La millor manera de complementar una inauguració, conferència o qualsevol altre acte o celebració d’empresa.
Àpats a peu dret: Dinars o sopars informals per facilitar el Networking.
Menús: Dinars per empreses servits individualment en recipients d’un sol ús compostables i microondables.
Bufet assistit: Àpats per empreses o grans esdeveniments assistits per personal qualificat seguint les noves normatives higiènic-sanitàries.

Altres Serveis:
Servei de delivery d’entrepans / Servei de cuiners / Servei de cambrers / Show cookings

Lloc Web: https://dinsescola.org/

Serveis de neteja i desinfecció

Els nostres serveis compten amb més de 25 anys d’experiència en entitats i organitzacions socials, empreses privades, particulars i comunitats de veïns, entre d’altres. Les nostres actuacions us garanteixen espais nets i segurs per desenvolupar les activitats diàries de la vostra organització o espai privat.

Serveis adaptats a la nova normalitat Covid19:

El nostre catàleg:
Desinfeccions d’espais en reobertura després de tancaments per la COVID 19
Neteges regulars d’oficines, entitats socials, parròquies, residències i comunitats.
Neteges específiques: finalització d’obres, tancament d’activitats i/o esdeveniments, canvi de lloguer en pisos socials.

Destaquem:
Supervisió sistemàtica de cada actuació.
Adaptació als horaris dels clients: oferim neteges diàries, setmanals i puntuals / eventuals

Serveis Integrals a mida

l llarg dels darrers 5 anys ens hem especialitzat a posar en marxa projectes que requereixen dissenys i implementacions àgils. Gràcies a la nostra participació en iniciatives de gran abast hem consolidat equips multidisciplinaris, resolutius i flexibles.

Destaquem:
Serveis integrals dissenyats d’acord amb les necessitats específiques del client.
Adaptabilitat i rapidesa en la gestió d’inici a fi del projecte
Gestió de projectes de curta o llarga durada
Coordinació de serveis diversos com control d’accessos, paqueteria, gestió d’espais, manteniment i neteja.