Project Description

Associació Amisol

Serradora

La secció de serradora és l’activitat principal del Centre Especial de Treball amb una capacitat per uns 25 persones treballadores.
Es realitza la transformació de fusta provinent dels boscos propers i té capacitat per a produir diàriament 20 metres cúbics de fusta serrada de mides diverses fins a llargs de 2,40 metres. Els productes que oferim són:
FABRICACIÓ DE PALETS:
– Fabricació de tot tipus de palets de fusta, segons comandes.
– Especialització en mides poc habituals
– Fabricació de mobles de fusta de pi.
FUSTA SERRADA:
– Fabricació de taula de fusta per a embalatges de mides stàndards o especials,
segons comanda
– Serradures, costers, llistons, escorça.
VENDA DE PÈL·LET
– Envasem pèl.let certificat i el comercialitzem amb la nostra marca “AMISOLETS”. Es pot adquirir amb palets de 60 sacs, palets de 36 sacs o a sacs individuals.
VENDA DE JARDINERES I CAIXES: Jardineres amb mides variades segons comanda, i amb les caixes fem quatre mides standard, però sobre comanda en fem de diversos tipus i mides.

Restauración

És un servei que es va iniciar a finals del 2009, i s’ha anat ampliant:
SERVEI DE BAR: Gestió del bar del Casal de Cultura de Solsona. S’ofereix un servei de bar adreçat al public en general, i en particular a les diverses entitats de la ciutat. Vol ser, al mateix temps, un espai dinamitzador d’actes i activitats culturals i d’oci.
CÀTERING I BARRES D’ESDEVENIMENTS: Els darrers anys, també s’ha expandit el servei, realitzant múltiples barres i càterings a instal·lacions publiques de l’Ajuntament per a donar servei a actes d’entitats, clubs esportius i centres educatius.
GESTIÓ D’EQUIPAMENTS MUNICIPALS: gestionem el servei de bar de les revetlles d’estiu de Solsona, la gestió del quiosquet de la piscina municipal de Solsona als estius, i la gestió del bar del poliesportiu de Solsona.