Project Description

Ilersis-Shalom

Àrea industrial

FP ILERSIS disposa d’equips industrials per a la fabricació d’articles de fusta en general personalitzats a funció de les necessitats dels clients. Ofereix un servei integral i diferents acabats; tints, vernís, serigrafia, impressió termoelèctrica, impressió làser i digital, etc. Un complet servei integral d’envasat per a diferents productes i sectors de: vins i caves, licors, xocolates i torró, formatges, carnisseria, perfumeria, articles de cuir, tèxtils, numismàtica, tabac, joguines. Secció especialitzada en donar un servei ràpid i eficient a tercers, per a resoldre qualsevol necessitat de l’empresa en general.

Àrea de serveis

Brigades de treball especialitzades en serveis i manteniment integral per a la comunitat: Jardineria, manteniment de mobiliari urbà, neteja, recollida i gestió de residus. Serveis de recepció i consergeria.

Àrea de comerç i restauració

Activitat que suma i uneix els productes de fusta amb els productes alimentaris de proximitat i qualitat, transformant-los en solucions i regals fets amb el cor. Botiga (vins, caves, licors, productes alimentaris locals, productes ecològics, artesania social, regals corporatius, serveis per a convencions i congressos). Bar / zona de degustació, Serveis i espais per a degustacions, maridatges, presentacions, cursos, reunions i celebracions i serveis de Càtering.