Fira de l’ocupació, di-capacitat i talent

Fa uns dies vam tenir l’oportunitat de formar part d’un principi, un fil a l’esperança és el que ha representat aquest any l’edició de Biz Barcelona.

En el marc d’aquesta Fira, Sí i millor s’ha unit al Saló d’ocupació que ha servit com altaveu mediàtic per la discapacitat i la integració.

L’esdeveniment tant esperat per la ciutat de Barcelona, ha estat un retrobament entre emprenedoria, innovació e integració, sent el primer acte multitudinari post-confinament.

Envoltats de mesures de seguretat i un control que ha fet realitat el que semblava impossible, hem comprovat que es pot i que la responsabilitat i la unió donen com a resultat la força.

De la mà de Josep Roset (President de la Federació de Centres Especials de treball a Catalunya) FECETC, vam rebre un certificat molt especial, i li volem agrair la seva confiança des de el primer dia que li vam explicar el projecte.

Tot l’equip de Fundació Vinne, hem pogut presentar el nostre projecte i rebre a totes aquelles persones i entitats que ens recolzen per aconseguir el nostre objectiu, convertir la nostra societat en un espai millor.

Han estat uns dies de compartir, sabent que hi ha futur i que tothom té dret a les mateixes oportunitats.

OPORTUNITATS PER DIFERENCIAR-TE

Aconsegueix dos èxits en un sol clic: un gran esdeveniment i un gest solidari.

CONTACTA