Neteja solidària

Has pensat que després de la celebració d’un esdeveniment es necessari fer la neteja de l’espai? Saps que aquesta tasca la pots encarregar a una empresa social?

Els centres especials de treball (CET) són empreses que asseguren un treball remunerat a les persones amb discapacitat i garanteixen la seva integració laboral. L’objectiu d’aquests centres és productiu, com el de qualsevol altra empresa, però la seva funció és social. Els CET tenen com a finalitat assegurar un lloc de treball remunerat i la prestació dels serveis d’ajustament personal i social que requereix el personal amb discapacitat. Els CET també són un mitjà d’integració de persones amb discapacitat en el règim de treball ordinari.

Si ets una empresa, perquè et convé contractar els serveis d’un CET?

  1. Perquè contractaràs a professionals amb un alt nivel d’excel·lència
  2. Perquè ajudaràs a la integració laboral de persones amb discapacitat
  3. Perquè la teva imatge de marca millorarà en tota la teva cadena de valor
  4. Perquè integraràs en el teu core bussines ser una empresa socialment responsable

Els Centres Especials de Treball, ofereixen serveis especialitzats, ajuden a assolir una contractació responsable i a complir amb les clàusules socials de la contractació pública o les mesures alternatives a la contractació de persones amb discapacitat que estableix la Llei General de Discapacitat.

Els serveis de neteja dels CET estan molt diversificats i abasten des de polit i abrillantat de paviments, neteja de locals comercials, naus industrials, pàrkings i habitatges fins noves edificacions, etc.

A la nostra web hi trobareu algunes d’aquestes empreses socials que us podran oferir els seus serveis de neteja!

OPORTUNITATS PER DIFERENCIAR-TE

Aconsegueix dos èxits en un sol clic: un gran esdeveniment i un gest solidari.

CONTACTA